diumenge, 8 de maig del 2016

UN PAÍS LLIURE PER TU, RATOLÍ!!

Hola Ratolinet meu!! I salutacions a tots els amics i amigues que s' hagin animat a perdre uns minutets al bloc!! Gràcies per endavant...

Espero que us agradi i us arribi a tots el que intento transmetre al meu fill en forma epistolar. Potser algú fins i tot compartira els sentiments que aquí li descriure perquè també els haurà viscut de la mateixa manera, no tinc ni idea si sabre traspassar la meva emoció a aquestes fulles de la meva llibreta, però vull que el nostre Ratolí en sigui particip d'aquest dia i aquesta se m' ha acudit que pot ser una bona manera de fer-li arribar per quan sigui mes gran... Si mes no, li quedarà un bon record d' un dia "històric" per Catalunya contat per la mare...

Fill meu, 
avui es una data molt especial per mi i possiblement per tots el dia de demà... I motivada per això i per deixar-te petjades de les coses mes transcendentals i importants, m' he decidit a escriure't per narrar-te personalment i a la meva manera, totalment subjectiva però basada en la realitat i sense deixar-me influenciar pels crítics mes aguts, el que ha significat pel teu poble, Catalunya, la diada d' avui. 


Avui estem a dia 11 de setembre de 2015, una data especialment bonica pel seu significat, on es celebra la "Diada de Catalunya", la festivitat per excel·lència per nosaltres els catalans. Recorda-ho sempre vida meva... però la d'avui es convertirà en un fet històric un any mes, de manera exemplar... 

Ha estat impressionant el que hem pogut viure, tot i no haver pogut participar activament aquest cop!! ja que val a dir, que aquest any has estat malaltet i ens hem quedat tots tres a viure-ho plegats des de casa, amb els padrins i tot!!.. 

Hem compartit igual amb tot el poble català que hi ha estat present aquest gran regal ple d'emocions... Imaginat la grandesa dels catalans avui, que han deixat a la resta del món bocabadat amb la manifestació massiva i completament pacífica perfectament organitzada mes gran vista mai, amb un treball ben fet i el somriure i la ilusio per bandera.

Tu formaràs part del somni de futur que tant hem defensat avui i sempre, estem lluitant sense atacs, reivindicant la nostra llibertat, demanant democràcia perquè estimem la terra on vivim i orgullosos amb les tradicions, la Nostra pròpia llengua, el Català i una manera de fer i sentir que ja ha quedat palesa els últims temps de camí cap al canvi, i avui mes que mai!!

Tenim tots plegats el mes gran desig de tots, la construcció i millora del nostre propi futur, el destí de les nostres vides i els nostres fills, volem la Independència de Catalunya, amb la total i absoluta seguretat i amb la garantia, que ens podem governar tot sols, i es el que mes desitgem, Llibertat per Catalunya!! ser un estat propi, un país de tots i per tots al que cal tenir respecte, com nosaltres en mostrem, tant pels que hi estan d' acord com no, ens ho hem ben guanyat i en som mereixedors no trobeu??

Hi ha un abans i un després d' aquesta diada, avui ens hem mobilitzat tots units fent poble, hem caminat demanant a crits i entre cançons el dret a poder votar la nostra opció, volem ser Independents!! Ser la nostra nació, Catalunya no vol que la governin, ella ho farà molt millor!!  

Ratolí, jo crec que això no es pot parar ja!! Potser tu quan llegeixis aquesta carta ja ho estaras gaudint, així sigui!! Ja pots sentir en les meves paraules, espero, la gran importància que te ara per nosaltres, i  encara mes pels que van morir per aquesta anhelada Llibertat... Avui segur que estaran orgullosos de nosaltres com demà ho estarem de tu, n' estic segura!! 

Espero poder donar-te una educació basada en el respecte, com jo l'he après, i que quan creixis i llegeixis això et sentis orgullós de ser  qui ets i d' on béns, d' una família que t' estima amb bogeria i d' un poble lluitador i del que et sentiràs sempre satisfet de pertànyer-hi. 

Volem per tu, tot el que avui estem a punt d' aconseguir... Tant debò aquesta carta et serveixi per fer memòria històrica, perquè voldrà dir que el poble català en el que vius ha aconseguit el seu somni, un futur amb llibertat i completament independent, una Catalunya prospera, treballadora, rica en cultura i tradicions i amb la llengua catalana com a eina comunicadora i distintiva pròpia.

No deixeu de lluitar per Catalunya, voteu i reclameu els vostres drets, feu que el poble català sigui admirat i respectat com ho ha estat avui per tot el món. Visca sempre Catalunya i visca tu petit meu, espero haver-te emocionat una miqueta com ho estem nosaltres... T' estimo Aleix, t' estimo Catalunya!! 

Sóc catalana i estic orgullosa de ser-ho, el millor poble del "món mundial", sense cap dubte després d' avui... ara i per sempre mes!!

Volem una Catalunya independent
Lluitem units per la Llibertat!








Entrada destacada

PER TU PAPA... EL QUE NO VAIG PODER DIR, T'HO DEIXO AQUÍ...

El papa ens ha deixat aquest divendres de repent, no esperàvem pas ningú que li hagués arribat el moment... I ahir el varem acomiadar tota...